BON DIA, VOLS APRENDRE A EXPRESSAR-TE?

Som Gerardo Borrás i Pepe Bresó Beltrán uns alumnes de la asignatura "Iniciació a l´educació literària i lingüística" dins de la Capacitació de Valencia. Volem utilitzar aquest blog per mostrar alguns recursos per a conseguir una bona expressió.

DEFINICIÓ D´EXPRESSIÓ ORAL


L'expressió oral és el conjunt de tècniques que determinen les pautes generals que han de seguir-se per a comunicar-se oralment amb efectivitat, és a dir, és la forma d'expressar sense barreres el que es pensa . L'expressió oral serveix com a instrument per a comunicar sobre processos o objectes. S'ha de tenir en compte que l'expressió oral en determinades circumstàncies és més àmplia que la parla, ja que requereix d'elements "paralingüístics" per a completar la seua significació final. Per açò, aquesta no solament implica un coneixement adequat de l'idioma, sinó que abasta també diversos elements no verbals. La importància d'aquests últims és crucial.

domingo, 8 de enero de 2012

Treballar l'expressió oral amb el teatre

Pàgina molt interesant en que mostra diferents exemples  d'activitats per treballar l'expressió oral a la classe utilitzant el teatre a catalunya:


http://www.tnc.cat/ca/expressio-oral-escrita

No hay comentarios:

Publicar un comentario